Rubberboten

Showing all 28 results

Rubberboot kopen doet u bij Rubberbootcentrum.nl

Bent u nog in de oriënterende fase of heeft u nog geen idee wat voor boot het beste bij u past? Kom bij ons langs of stuur ons een mail, wij geven vraag vrijblijvend advies over de aanschaf van een rubberboot.

Een rubberboot kopen doet u natuurlijk voor veel vaarplezier. Het is dan ook belangrijk dat u de boot ergens koopt waar ook het onderhoud, de reparaties en eventuele garantiekwesties kunnen worden opgelost. Zo kunt u zorgeloos van uw boot genieten, elke zomer weer.

Bij Rubberbootcentrum.nl hebben wij gecertificeerd personeel die reparaties op een hoog niveau kunnen uitoefenen. Daarnaast zijn wij de officiële dealer voor alle boten die we verkopen, daarom kunnen wij ook al uw garantiekwesties oplossen.
Wij hebben een uitgebreid online en offline assortiment zodat u bij ons altijd de boot vindt die bij u past!

Rubberboot kopen of toch een RIB boot?
Wanneer mensen praten over een rubberboot gaat het vaak over een rubberboot óf een RIB Boot. Logisch want zo met het blote oog als ze door het water varen is het verschil moeilijk te zien. Ook worden door minder vakkundige botenliefhebbers of onlineaanbieders deze twee type boten nog weleens door elkaar gebruikt. Gelukkig is het verschil heel simpel: een RIB boot heeft een verharde bodem en een rubberboot heeft een zachte bodem.